Welkom, bezoeker! [ Registreer | Inloggenrss

Plaats een advertentie

Contact

email  boe04787@planet.nl

naam r de boer

 

2 reacties naar “Contact”

 1. Geachte Administrator,

  Wij van Groenboek willen wel gebruik gaan maken van uw site, maar dan zou de afbelldingen wat ruimer gemaakt moeten worden.
  Wij hebben al onze afbeeldingen in onze database staanm maar ze zijn gemiddelt 2x de grootte als dat aangeboden kan worden, en we hebben er geen zin in om alle afbeeldingen opnieuw te moeten maken (ongeveer 600).
  Dus als u de acceptatie daarvan wat op kan rekken, dan kunnen we het gaan gebruiken.
  Een andere mogelijkheid zou zijn om even een eigen thumbnailer te maken in PHP, die via libgd (zie bijvoorbeeld http://nl.php.net/manual/en/function.imagecreatefromjpeg.php#100486 waar een compleet voorbeeld voor diverse type afbeeldingen staat), wanneer de afbeeldingen te groot zijn ze kan verkleinen alvorens op te slaan.

  Mocht u hier niet uitkomen, kunnen we even kijken of ons andere bedrijfsonderdeel, dat o.a. WordPress sites ontwikkeld, misschien hier nog iets in kan betekenen.

 2. Delia Spoor op 20 november 2013 @ 10:52

  Geachte heer R. de Boer,

  Ik heb in twee rubrieken een advertentie geplaatst voor Finca la Casona (vakanie en recreatie en vakantie en reizen). Alleen wordt bij de advertentie geen foto getoond. De andere door mij geplaatste foto’s zijn niet te benaderen. Ik heb de grootte van de bestanden verkleind maar dat mocht niet baten. Wat moet ik doen om dit op te lossen?

  Met vriendelijke groet,
  Delia Spoor
  Finca la Casona.

Geef een reactie

U moet ingelogd zijn om te reageren.

Gesponsorde advertenties

Hier kan uw advertentie komen te staan!
WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera